dilluns, 19 d’octubre del 2015

A 6è fem Acrosport

Els nois i noies de 6è s'inicien en l'Acrosport, un esport acrobàtic-coreogràfic que integra la formació de figures corporals, els elements de força i de flexibilitat juntament amb la dansa i els elements coreogràfics. Intentem fomentar l'autosuperació, l'expressivitat, la motricitat i el treball mixt entre els alumnes i en breu us mostrarem alguns resultats.
Ara us deixem amb mostres d'algunes de les coses que es poden arribar a fer. Veureu des de coreografies fetes per alumnes d'institut (que ens poden donar idees) fins a coreografies professionals dels darrers campionats del món. Tot un espectacle!




21 comentaris:

  1. m'encantat aquets videos son impesionants,no crec que nosaltres ho fem igual perquè es una mica inposiple però segur que ho farem molt bé i amb esforç

    ResponElimina
  2. m'encantat aquets videos no crec que ho fem igual perquè es imposiple però segur que ho farem moltbé i amb esforç

    ResponElimina
  3. aquest vídeos em semblen difícils de aconseguir les figures o arribar al nivell però el nostre grup ho intentara fer o almenys apropar-se aquell nivell

    ResponElimina
  4. hola Vicens, espectaculars aquests videos tan e bo tothom o poguès fer com ells/es
    es nesesita molt desforç i sobretot tenir ganes de fero, a la cara sels i veu una cara d'alegria, i que estn disfrutant del moment

    ResponElimina
  5. Vicens penja les nostres fotos!!! Els grups d'acrosport són força i valor.

    ResponElimina
  6. Està molt be que tornem a fer acrosports i no amb els mateixos equips.
    Estic segura que el meu grup li posarem empeny i ganes.

    ResponElimina
  7. Trobo molt interessants els videos, però crec que serà difídil d'aconseguir-los. Bé amb una mica d'esforç tot es pot aconseguir! Per cert m'agrada molt fer acrosport.

    ResponElimina
  8. Els grups de classe ja van arrencant ens esta quedant força be a tots!!
    Oi Vicens?

    ResponElimina
  9. M'agrada que es fagi acrosport a el cole ja que es un esport molt divertit que recereixes equilibri pero am i maves agradat mes que ufesim tota la classe junts......

    ResponElimina
  10. Estic d'acord amb tu Laia. Arrencar és el que més costa, però esteu fent bona feina i els resultats són molt esperançadors...
    Seguiu així!

    ResponElimina
  11. m'han agradat moltíssim aquets videos perquè han fet unes figures impresionants sobretot en el segon video.Nosalres no ho podrem fer com ells pero si posem esforç ens assortirem.

    ResponElimina
  12. La classe d'acrosport que vam fer el dimecres passat va ser molt divertida!! Vaig fer moltes figures amb el meu equip. Per cert, espero que ja sigui dimecres per seguir fent-ne més.

    ResponElimina
  13. Aixo d'acrosport hem costa i no dire noms però hi han persones que et comencen a molestar i fer tonteries, jo a vegades. Però sguer que tot surtira be i ens posaras bastanta bona nota, crec...

    ResponElimina
  14. es molt divertit peró em fa po caure d'algun lloc

    ResponElimina
  15. hola...jo faig acrosport amb el Jordi...és veritat que costa a vegades però el començament és triar el grup, conviure i fer-ho bé és el progrés.
    Sempre he pensat que l'acrosport només consistia en tenir els més enèrgics al equip, però no ho important és el rendiment i l'esforç que li poses de part teva, i de part del grup ho més important és triar companys que t'hi avinguis amb ells i que t'ho passis bé amb ells.....EI, PERÒ SENSE PERDRE EL TEMPS QUE HI HA FEINA!!!
    júlia sidro inglés 6èD

    ResponElimina
  16. Jo estic dacord amb el Gerard ara tots els dies espero que sigui dimecres l'acrosport m'ha engantxat.

    ResponElimina
  17. Tinc moltes ganes de veure el video que ens vas fer el dimecres passat, Vicens; ara que ja sabem quasi totes les figures que hem de fer només ens falta repassar. Per desgracia estem arribant al final de l'acrosport, però jo seguiré esforçant-me per divertir-me molt.

    ResponElimina
  18. Es molt divertit pero els grups per a mi no estan equilibrats

    ResponElimina
  19. Fer acrosport al cole mola molt es molt divertit

    ResponElimina
  20. Vicens nosaltres presentem aquest divendres però, momès nosaltres

    ResponElimina
  21. m'agrada molt això de fer acrosport a l'escola, treballar amb grup de vegades és complicat però al final ens surten unes figures molt xules !

    ResponElimina