dimecres, 6 de maig del 2015


Els nois i noies de 6è han gaudit de la 27a Jornada d'Esport i Convivència amb la resta de companys i companyes de 6è de les Escoles Pies de Catalunya. Moltes gràcies a l'Escola Pia de Mataró per una excel·lent organització.


6 comentaris:

  1. La Jornada d'Esport i Convivència ha estat molt divertida, he fet molts amics i m'ho he passat molt bé, el meu esport ha estat tennis i he fet un amic de Calella que es deia Hugo i hem fet partits de dobles junts i hem guanyat tots, la cloenda ha estat bastant divertida.

    M'agradat molt!

    ResponElimina
  2. M'agradat molt ja que totes les escoles Pies estaven en la Jornada d'Esport i Convivència ! Ha estat molt divertit i he fet nous amics ! He fet Atletisme i m'agradat molt : hem corregut,saltat,llançament de pes etc...pero al final del dia hem feia mal els peus i l'espatlla ! Pero vui repetir-ho un altra vegada !

    ResponElimina
  3. M'ha encantat la jornada, ja que he conegut gent d'altres escoles, i he probat un esport nou que és l'esgrima.També he jugat a batminton.La questió es que m'ha encantat. Espero repetir-ho un altre cop més endavant.
    I love it!!!!

    ResponElimina
  4. Aquesta excursió es la que m'ha agradat més de tot sisè, perquè a mi m'agrada molt fer esport i més amb els meus companys de classe. :-)))))

    ResponElimina
  5. M'ha encantat aquesta activitat , sobre tot perquè he pogut tornar a veure a antics companys i companyes de quart , ha sigut la millor excursió de l'any

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt aquesta excursió, perquè volia fer-ne una mica de BTT a Mataró, i es que no vaig tornar a fer ciclisme fins ara. També vaig conèixer nois i noies d'altres Escoles Pies. Ha sigut molt divertit!

    ResponElimina