divendres, 1 de maig del 2015

Acrosport a 5è

Els nois i noies de 5è han estat practicant acrosport, un esport acrobàtic i coreogràfic que integra la formació de figures corporals amb les acrobàcies i els elements de força, equilibri i felxibilitat. També incorpora element de dansa, salts i cabrioles que li donen un caire artístic. Si afegim que s'ha desenvolupat el treball de manera grupal, fent èmfasi en la presa de decisions i la resolució de conflictes, ens trobem davant d'una activitat que ha resultat molt enriquidora.


8 comentaris:

  1. Que guay, va ser molt divertit ,va quedar super be

    ResponElimina
  2. Em va agradar molt fer acrosport per grups.Jo primer no confiava gaire en el meu grup i al final ho vàrem aconseguir !!

    ResponElimina
  3. M'ho vaig passar molt be aquells dies i també vaig esforçar-me molt amb el meu grup. Espero tornar-ho a repetir algun dia.

    ResponElimina
  4. Marina Realp Serrano 5èA10 de maig del 2015, a les 15:44

    Quina pena el dia que vas fer les fotos jo no em trobava gaire bé i vas sortir tu jajaj. Peró els altres dies m´ho vaig passar molt bé fen acrosport amb el meu grup.

    ResponElimina
  5. M'ho vaig pasar molt bé encara que al principi va ser difícil comencar

    ResponElimina
  6. Va ser molt divertit per que podiem fer les figures amb persones esclar que volgesim us agradara molt estic segura

    ResponElimina
  7. Nosaltres també ho hem fet però a sisè, la veritat es que no em vaig aclarar molt fent acrosport.

    ResponElimina
  8. A mi em va agradar moltíssim fer acrosport;la veritat es que al principi no tenia molta confiança i una mica de por, pero la veritat que derrere els problemes que vàrem tenir el nostre grup amb les figures em va encantar i vaig descobrir noves amistas, i em vaig donar conte que traballar amb grup no es tant fàcil com sembla

    ResponElimina