divendres, 1 de maig del 2015

6è fa voleibol

Els nois i noies de 6è s'han iniciat amb el coneixement i les tècniques del voleibol, un esport que va nèixer de la mà d'un professor d'Educació Física que va voler inventar un esport on no hi hagués contacte físic entre els participants. Aquí teniu un enllaç que us pot servir d'ajuda per conèixer més coses d'aquest esport.

VOLEIBOL


10 comentaris:

  1. Sergio Abril Sandoval 6é D3 de maig del 2015, a les 19:06

    Em vaig sorprendre cuan vam començar aquesta activitat m´agrada molt, no tan sols el voleibol. Ja qué l'educació física m´encanta, es la meva activitat preferida,fins i tot podria anomenar-ho un hobbie per mi. L'exercici físic sempre em treu mil somriures.

    ResponElimina
  2. Aquesta activitat m'està agradant molt, sobretot perque es molt moguda i activa i també perque amb els meus companys faig jugades xulíssimes com smasharla d'esquenes, fer una chilena o pasarla a un company de cap perque smashi.

    ResponElimina
  3. El voleibol es un esport que et diverteixes molt amb els amics.
    Aquest esport es super divertit perque jugues amb els amics i es molt sa per el teu
    cos .

    ResponElimina
  4. Teniu que probar-ho enseriu

    ResponElimina
  5. M'està agradant molt el voleibol és molt divertit!!!!

    ResponElimina
  6. No acabo d'acostumar-me al voleibol, però de moment és molt divertit i entretingut, espero que l'acabi dominant!!!

    ResponElimina
  7. Només queden dues sesions més de voleibol i m'he està agradant molt, és un esport que abans no coneixia gaire, peró classe a classe he aprés molt; veig que en aquest esport és necessita comunicació, fer jugades i divertir-nos al maxim.
    Ens ha vingut una noia de practiques encantadora que encara que només porti una classe ja m'ha ensenyat, crec que serà una molt bona professora de educació física.

    Laura

    ResponElimina
  8. Aquest esport es molt divertit. Pera poder jugar necessites sobretot saber jugar en equip si us agrada tan els esports com a mi ho heu de provar. Crec que el que mes m'agrada d'aquest esport es que s'ama dona molt bé i es divertidisim, llastima que nomes quedin 2 sessions perquè sino...
    La veritat es que totes les coses que fem a e. fisica son genials, el proper curs espero que siguin iguals o fins i tot millors

    ResponElimina
  9. El voleibol es un esport divertit, però fer jugades em costa molt, tens que donar-li a la pilota i fer que estigui a l'aire per fer que un altre li donés a la pilota.
    Pero es un esport divertit però dificil, tens que acostumar-te a donar-li a la pilota correctament perquè pots fer que l'altre equip guanyi un punt sense fer esforç.

    ResponElimina
  10. el voleibol es un esport que pots jugar amb els amics.
    I tambe es molt divertit en el voleibol.
    si t'esforçes podras guanyar
    pots probar-lo

    ResponElimina