dissabte, 24 de gener del 2015

A 6è fem KINBALL

A les classes d'Educació Física, els nois i noies de 6è han practicat kinball, un esport alternatiu que afavoreix la integració i l'esportivitat. Aquest esport es juga amb una pilota gegant i desenvolupa  molts dels valors que ens agrada treballar a la nostra àrea (grups mixtes, sistema de puntuació que impedeix grans diferències ... etc). 
Mireu, mireu ...

11 comentaris:

  1. M'han agradat molt les activitats de KINBALL i de llançament de martell.
    No és que les altres no m'hagin agradat perquè si m'han agradat el que passa es que les altres eren més divertides.

    ResponElimina
  2. A sisè hem fet una activitat molt divertida!

    ResponElimina
  3. Em va encantar jugar a kinball

    ResponElimina
  4. Hola!!!!
    A mi m'ha agradat molt fer Kinball.
    Al principi pensaba que seria molt difícil, però després vaig pensar que era molt divertit.

    El Vicens ens va dir que si llençavem la pilota de Kinball malament ens podiem fer mal, però jo i alguns més no li vam fer cas i vam acabar amb mal de colze.

    ResponElimina
  5. Hola a tothom!
    El kinball és un esport molt divertit primer direu que es difícil pero es dibrtit

    ResponElimina
  6. Jugar a Kinball va estar súper bé, perquè no tots els dies es juga amb una pilota tan grossa com aquella! Va ser divertit i vam riure molt.
    M'enrecordo que el Vicens deia que la pilota era molt cara i un dels equips de Kinball va llençar la pilota i va caure a un toll d'aigua bruta, la pilota es va embrutar i van haver-ho de netejar! M'agradaria tornar a repetir!!! :D

    ResponElimina
  7. Holaaa!!!!!!!!
    A mi em va agradar molt fer KINBALL perquè es un esport molt divertit i en equip.

    Jo vaig pensar que la pilota pesaría molt perquè era molt gran però vaig veure que era molt lleugera.
    Aquest esport crec que ens va agradar molt a tots.

    ResponElimina
  8. A mi hem va agradar molt el kinball,pero era la primera vegada que ho havia fet i va ser molt divertit.^_^

    ResponElimina
  9. Hem va agradar moltissim el Kimball ! Era una pilota molt gran y d'un kilo ! Al principi vaig pensar que pesaria pero al final era molt lleugera. La veritat es que hem va agradar molt i ens va ensenyar en treball en equip perque la nostra classe sempre es barallavem per qui tirava i no importava res ! Hem vaig divertir molt mes amb els meus companys i quan la pilota em donava al cap no parava de riure ! I quan el Vicents ens va fer aquella foto del "selfie" em vaig petar a riure de la cara de toston que tenia

    ResponElimina
  10. Kimball es un dels millors esports en que he gaudit més. Vaig disfrutar molt aquells dies que vam estar fent aquest esport. Sobretot m'agrada molt agafar aquella pilota tan gran i llançar-la als altres equips. M'he passat molt bé fent aquest esport i m'agradaria molt tornar-lo a fer un dia.

    ResponElimina
  11. Rubén González Cruz1 de maig del 2015, a les 13:20

    Hola!!!!
    A mi m'agradat molt fer Kinball, a sigut una experiencia molt bona.
    A mi tambe m'agradat molt perque mai habia escolat aquell lloc i yo crec que no soc a l'únic que li a agradat tant com a mi, yo crec que li a agradat a tothom.
    Lo mes gracios del Kinball era que el Vicens deia que la pilota era molt cara, que costaba 280 euros i llavorens un equip, que era el vermell va tirar la pilota sense voler a la canasta i va rebotar a un charc d'aigua i el Vicens lis va dir que u natallesin.
    Yo al principi pensava que la pilota pesava molt perque era molt gran, pero quan vam començar a jugar vaig veure que no pessava tant.
    Tambe hi ha una altre cosa mot graciosa que es que el Xavi el professor de practiques de 6éB era el que posava als punts als equips i ell estava donant voltes tota l'estona era molt gracios.

    ResponElimina